Engineer’s Office

Interior design & 3D visualization

A project of a small office for young engineers who form the Inzynieria Wschod company. The configuration of walls was changed in order to separate a small room serving as an entrance and a secretary’s office. The colour range was adapted to the company logo. Thanks to the considerable height of rooms, I could propose a dark ceiling with some attached elements that created a stripped pattern and hid lamps inside. I suggested a geometric composition in the entrance, made of backlit pieces of plywood, which brought to mind the form of the company logo. The realisation had to be as cheap as possible; that is why cheap materials (plywood used in the entrance and to cover the sofa in the nook) and IKEA furniture and lighting were used.

The black&white photos at the bottom of the page show the office before the renovation.

Area

  • 35 m2